RAHMET KAPILARININ SONUNA KADAR ARALANDIĞI SÜREÇTEYİZ

D.BAKIR/ Diyarbekir Zaza Dil, Kültür ve Tarih Derneği Muhyettin Ateş, Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi’ni kutladı.

23:34:25 | 2022-04-27

‘Birçok hikmet ve ihsanı sinesinde barındıran Ramazan ayının 27. Gecesi idrak ettiğimiz Kadir Gecesi’nin faziletlerinin anlatmakla bitirilemeyeceğine’ dikkati çeken Diyarbekir Zaza Dil, Kültür ve Tarih Derneği Muhyettin Ateş , kutlama mesajında duygularını şöyle dile getirdi:


Bu kutsi gece, kalplerimizin kötülüklerden arınıp, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir olanak ve fırsat sunmakta. Bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, milletimizi, İslam Âlemi’ni ve bütün dünyayı çepeçevre kuşatarak, bütün dünyada barış ve huzur ikliminin yeniden tesis edilmesini, zulümlerin, salgın hastalıklar ve savaşların sona ermesini, Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyoruz.


Bu kutlu zaman dilimleri, Cenab-ı Allah’ın, bütün dünya insanlarına, birer rahmet ve umut kapısı olarak bahşettiği, özel ve mukaddes gün ve gecelerdir. Kadir Gecesi, kalplerimizin arınması, manevi duygularımızın doruğa çıkması için eşsiz bir imkân ve fırsatlar zinciri sunmaktadır.
Ramazan Bayramına, hepimizin sağlıklı, huzurlu ve mutlulukla ulaşmamızı, yüce Allah’tan niyaz ediyorum’.




ETİKET :  

Tümü